Szülőbarát gyermeknapi ajándékok

Szülőbarát gyermeknapi ajándékok

Közeleg a gyermeknap!Meglepetésnek való tárgyakat keresgélve akadtam rá  a következő kütyükre! Ezek a szülőbarát gyermeknapi ajándékok nem az olcsó kategóriából valók az igaz, de a szülők dolgát megkönnyítik és a gyerekek élvezettel használják. Egy telefon és egy fogkefe az okosfajtából!

(Egyiknek sem vagyok a reklámügynöke!)

Tinitell gyereknapra!

Mi is ez? Egy karon viselhető mobiltelefon.

A Tinitell készülék egy modern, divatos és játékos, csuklón viselhető kisméretű mobiltelefon, amelyet kifejezetten gyerekeknek fejlesztettek ki Svédországban. A használata rendkívül egyszerű és különösen biztonságos még a kisebb gyerekek számára is.

Sok szülő kényszerül arra, hogy gyerekének mobiltelefont adjon a kezébe, mert csak így tudja ellenőrizni, hogy félig önálló csemetéje, beért-e az iskolába, elindult-e hazafelé, megmelegítette-e az ebédjét, egyáltalán hol van, mit csinál éppen.

(Sajnos a rövid bemutató videó nem magyar nyelvű!)

12 telefonszámot adhatsz meg, amit bármikor fel tud hívni gyermeked. ( anya, apa, nagyszülők, barátok stb.) Egy gombnyomás és máris felveszi, ha te keresed. Csak azokról a telefonszámokról kereshetik, amit te adtál meg neki. Így nem fordulhat elő, hogy idegen számról keresik, és bármit elhitetnek vele.

Különösen egyszerű a hívásindítás, bemondja hogy ki a hívó fél.

Egy telefonhívás kezdeményezéséhez a gyerkőcöknek mindössze meg kell nyomniuk a Tinitell mobiltelefon előlapján található nagy gombot, majd a készülék oldalán elhelyezett + / – gombok megnyomásával kiválasztania az előre beprogramozott 12 telefonszám egyikét. Valamennyi telefonszámhoz egy hangazonosítót is rögzíthetsz – pl. Apu, Anyu, Nagymama,  stb., amelyet a telefon hangosan lejátszik, amikor a számot a gyerkőcök kiválasztják.

Beépített GPS-t tartalmaz, így bármikor ellenőrizheted, gyermeked merre jár.

A Tinitell alkalmazást csak le kell töltened, így a Tinitell telefont összekötheted a saját mobiloddal.

Letölthető IOS és Android típusú telefonra is. Apa és anya is letöltheti, így mindketten tudni fogják, merre jár a gyermek. Ha több gyerek van a családban, mindegyikőjüket lehet ellenőrizni.(http://imagazin.hu/kolibree-az-okosfogkefe-teszt/ alapján)

A gyerekek pedig azért szeretik, mert nagyon dizájnos, menő és még az időt is mutatja.

 

Nagyon sok szülőtől hallom a panaszt, hogy gyermeke nem szeret, nem akar, nem tud fogat mosni. Sok-sok vita, veszekedés forrása ez.Találtam egy lehetőséget, amellyel el tudjuk kerülni a családi összetűzéseket. Nagyon meglepett engem is, hogy telefonnal felszerelve kell a fürdőszobába lépni, ha fogat szeretnék mosni.

A Kolibree intelligens fogkefe

segítségünkre lehet abban, hogy a család összes tagja hatékonyabban mosson fogat, mivel fogmosás közben jelzi hogy mely területekre kell még jobban odafigyelnünk, a gyerekeket pedig még egy egyszerű, de nagyszerű kis játékkal is motiválja az alaposabb fogmosásra.

Kolibri. Az okosfogkefe mozgásérzékelőkkel figyeli, hogy mindenhol alaposan megmostuk-e a fogunkat. Öt profil társítható hozzá, így az egész család fogmosási szokásait ellenőrizni tudja – hogy a fogkefe feje cserélhető, az magától értetődik.

A gyerekeknek szóló verzió egyfajta interaktív játék, ahol egy kalóz figura arany pénzérméket gyűjt egy kincsekkel teli szigeten. Az applikációban ugyanúgy megjelenik egy alsó és felső fogsor a kalóz figura alatt, és kék színűre vált az a rész, ahol a fogunkat mosni kell, így nem marad ki egyetlen terület sem, hiszen a 3D szenzor érzékeli, hogy mindenhol alaposan megmostuk-e a fogunkat.( imagazin)

 

Szuper megoldás, de bizony drága!!!

Megosztom!